Tinta Color No. 9.3 boja za kosu 60 ml

SKU 63093 Kategorije ,

9,45 

Cijena 1L: 157,53 €

Keune Tinta Color je revolucionarna trajna boja za kosu bez parabena koja će transformirati vašu kosu sa 49% njegujućih sastojaka. Ova boja ne samo da pruža intenzivnu nijansu, već i osigurava zdrav izgled vaše kose.

Jedinstvena formula ove boje ne masti vlasište i ne taloži se na kosi, pružajući vam prirodan i svilenkast izgled. Osim toga, Keune Tinta Color ima ugodan miris koji će vas oduševiti tokom procesa bojenja.

Ono što ovu boju čini posebnom je trostruka zaštita boje. Prvo, Solamer pruža snažnu UV zaštitu, čime se štiti boja od izbjeljivanja usled izlaganja suncu. Drugo, protein svile jača vašu kosu i daje joj sjaj, čineći je mekom i zdravom. Na kraju, LP 300, stabilizator boje u Tinta Cream developeru, produžuje postojanost boje, čineći je dugotrajnom i svjetlucavom.

Sada možete uživati u trajnoj boji bez kompromisa. Keune Tinta Color je vaša pouzdana opcija za postizanje savršenih rezultata bojenja uz potpunu zaštitu i njegu vaše kose. Dajte svom izgledu novu dimenziju sa Keune Tinta Color bojom za kosu!

9.3  zlatno vrlo svijetlo blond

Stupite u kontakt

info@keune.hr